9 februari 2018 Meer nieuws

Zuid-Afrikaanse delegatie bezoekt HortiContact

Op initiatief van de gemeente Tshwane reist van 17 tot 24 februari een Zuid-Afrikaanse delegatie af naar Nederland. Het betreft een delegatie van zes Zuid-Afrikaanse tuinbouwbedrijven en twee vertegenwoordigers van Tshwane Economic Development Agency.

Als onderdeel van dit bezoek is woensdag 21 februari van 14.30 tot 16.30 uur op de tuinbouwbeurs HortiContact in Gorinchem een B2B matchmaking evenement tussen de zes Zuid-Afrikaanse bedrijven en geïnteresseerde Nederlandse bedrijven.

Actief in verkoop van bloemen, bollen en vaste planten

De zes aanwezige Zuid-Afrikaanse bedrijven zijn actief in de verkoop en teelt van bloemen (bloembollen), biologische fruit en groenten, bomen, vaste planten en onderzoek en diensten op het gebied van landbouw.

Voor het B2B matchmaking evenement kunnen Nederlandse bedrijven zich aanmelden via Myrthe van der Gaast, e-mail: agribusiness@nabc.nl, of tel. +31 (0)70 - 304 3618.

Tuinbouwbeurs HortiContact

HortiContact is met gemiddeld ruim 500 exposanten en meer dan 16.000 bezoekers de grootste ontmoetingsbeurs voor de glastuinbouw in Nederland. Bezoekers van HortiContact komen vooral uit de sier- en groenteteelt (onder glas). De vakbeurs is op 20, 21 en 22 februari te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie is te vinden op de website.