11 januari 2018 Meer nieuws

Zalam vestigt zich in groothandelscentrum Plantion

Zalam verhuist van een bedrijfshal binnen Plantion naar Groothandelscentrum Plantion en breidt daar haar activiteiten uit richting bloemengroothandel.

Plantion noemt de komst van Zalam een verrijking voor het groothandelscentrum. Zalam opent de deuren van haar nieuwe bedrijfspand officieel op woensdag 24 januari 2018.

Werkwijze Zalam

Bloemisten in Nederland geven aan Zalam per e-mail bestellingen door. De inkopers van Zalam kopen de gewenste producten op de klokken in Ede, Aalsmeer en Rijnsburg, verwerken ze en zetten ze klaar voor de klant zodat ze afgehaald kunnen worden. Zalam is hierin succesvol en is de laatste jaren sterk gegroeid.

Meer ruimte nodig door groei van het bedrijf

Door de sterke groei ontstond er opnieuw behoefte aan meer bedrijfsruimte. Volgens directeur-eigenaar Adriaan Baltus was er daarnaast nog een andere reden om zijn bedrijf naar het groothandelscentrum te verplaatsen: “Er is veel belangstelling van nieuwe klanten, maar zij willen de producten eerst zien en dan pas kopen. In het groothandelscentrum kunnen we onze bloemen goed tonen en hebben we de mogelijkheid om persoonlijke aandacht aan de klant te geven.”