11 juni 2021 Meer nieuws

Wim van den Berg eindverantwoordelijk voor BVS

Wim van den Berg is vanaf 1 juni 2021 de eindverantwoordelijke voor BVS (Bol van Samenwerking). Daarmee volgt hij Richard van de Merwe op, die als voorzitter van de STAK (stichting administratiekantoor) verbonden blijft aan BVS.

Van den Berg blijft in zijn nieuwe rol grotendeels zijn werkzaamheden voor productmanagement uitvoeren zoals de klanten van hem gewend zijn. Daarnaast zal hij als directeur ook leidinggeven aan de medewerkers van BVS.

Toezicht op BVS

STAK BVS houdt als aandeelhouder toezicht op BVS en wordt bestuurd door drie tot BVS toegetreden kwekers, CNB (Leo van Leeuwen) en een (externe) voorzitter (Richard van der Merwe). Deze kwekers zijn Nico Zwagerman (A.W. Bos Bloembollen BV), Paul Pennings (Paul Pennings Bloembollen BV) en Ruud van der Meer (Meelebo BV).

Diensterverlening uitbouwen 

In 2018 is BVS opgericht door CNB en zij werkt samen met kwekers en kwekersverenigingen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen uit de teelt van bloembollen. Inmiddels is er ruim drie jaar verstreken en is BVS trots op waar ze nu staat. BVS ziet volop kansen om haar dienstverlening nog verder uit te bouwen en te professionaliseren.