28 november 2018 Meer nieuws

Wie wil er tulpenprinses zijn?

Tulpen Promotie Nederland is op zoek naar een tulpenprinses die het nieuwe gezicht moet worden van de tulpenpromotie. De tulpenprinses moet ouder zijn dan 18 en zij mag op zaterdag 19 januari poseren in de Tulpenpluktuin op de Dam in Amsterdam.

Elk jaar organiseert Tulpen Promotie Nederland op de Nationale Tulpendag een Tulpenpluktuin op de Dam in Amsterdam. Op deze dag wordt de start van het (snij)Tulpenseizoen gemarkeerd.

Voordat de Tulpenpluktuin open gaat voor het publiek staan de Tulpen op z’n mooist. Fotografen uit binnen- én buitenland maken tussen 12.00 en 13.00 uur de mooiste persfoto’s. Deze persfoto’s worden gebruikt voor persberichten, websites en Social Media-kanalen wereldwijd. Voor dat moment zoekt Tulpen Promotie Nederland een Tulpenprinses. Zij moet poseren tussen de Tulpen.

De 'eisen'

De Tulpenprinses van 2019 moet op zaterdag 19 januari 2019 beschikbaar zijn tussen 11.00-13.30 uur. Daarbij draagt ze een prachtige ‘Tulpenjurk’ die speciaal voor haar wordt ontworpen. De promotieorganisatie zoekt ook iemand die affiniteit heeft met de Tulp of het Tulpenvak. Verder verzorgt ze zelf haar make-up en haar. De Tulpenprinses moet verder bereid zijn om ook op andere persmomenten aanwezig te zijn. Als vergoeding ontvangt de Tulpenprinses de professionele foto’s en een vergoeding voor reiskosten.

Medio december prinses gekozen

Het bestuur van Tulpen Promotie Nederland kiest de Tulpenprinses 2019. Medio december wordt de Tulpenprinses bekend gemaakt. Geïnteresseerden kunnen een foto en de persoonsgegevens (contactgegevens en geboortedatum), aangevuld met een korte motivatie, sturen naar info@tulpenpromotie.nl. De sluitingsdatum voor aanmelding is 10 december.