5 november 2020 Meer nieuws

Webinar Werkgeverslijn over corona

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw houdt opnieuw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. De online uitzending is dinsdag 10 november om 12.00 uur. Het webinar duurt maximaal 45 minuten.

Tijdens het webinar gaat Diana Eleveld in gesprek met Peter Baltus (projectleider bij LTO Noord) over de laatste actualiteiten rondom corona en Mathilde Kockelkoren (landelijk adviseur werkgeversdienstverlening bij UWV) over communicatie en cultuurverschillen op de werkvloer.

Dit webinar is interessant voor werkgevers die werken met internationale werknemers. Aan de orde komen:

  • Het dringende advies voor tien dagen quarantaine wanneer een werknemer uit een land komt met code oranje. Hoe ga je hiermee om in de praktijk?
  • De loondoorbetalingsplicht in geval van quarantaine: is er compensatie voor werkgevers mogelijk?
  • Hoe communiceer je op een goede manier met werknemers over coronaregels? Welke impact hebben cultuurverschillen op de onderlinge communicatie?

Aanmelden

Bijwonen van de webinar is gratis voor werkgevers in de land- en tuinbouw en cao-abonnees van de Werkgeverslijn. Wie niet in de gelegenheid is om het webinar live te volgen, kan zich toch aanmelden. Het webinar is op een later tijdstip terug te kijken. Na aanmelding wordt een persoonlijke link gestuurd om het webinar te kunnen volgen.