1 mei 2020 Meer nieuws

Webinar over extra steunmaatregel verplaatst

Glastuinbouw Nederland organiseert samen met de Rabobank en Royal FloraHolland op woensdag 6 mei van 12.30 tot 13.30 uur een webinar over de procedure en details rondom de extra steunmaatregel van LNV.

Dit webinar is voor leden van Glastuinbouw Nederland, (lid-)aanvoerders van Royal FloraHolland en klanten van de Rabobank. Het webinar zou eigenlijk afgelopen woensdag plaatsvinden, maar toen was er nog te weinig bekend. Aanmelding is noodzakelijk. Indien men zich reeds heeft aangemeld, blijft uw aanmelding staan.

Aanmelden kan nog

Aanmelden voor het webinar kan tot woensdag 6 mei, 8.30 uur, via de aanmeldbutton (waarbij eerst moet worden ingelogd bij Glastuinbouw Nederland). Bent u geen lid van Glastuinbouw Nederland, maar wel klant van Rabobank of (lid-)aanvoerder van Royal FloraHolland en wilt u ook deelnemen aan het webinar, bel dan met Glastuinbouw Nederland: 085 003 64 00.

Het webinar wordt geven door Ruud Paauwe, directeur bij Glastuinbouw Nederland, Arne Bac, sectorspecialist Tuinbouw bij de Rabobank en Coen Meijeraan, Manager Public Affairs bij Royal FloraHolland.