15 mei 2018 Meer nieuws

Twintigste NK leliekeuren van start

Op woensdag 16 mei begint de twintigste editie van het NK leliekeuren in BolleNoord in ’t Zand. Er zijn vijf keuringen. De beste deelnemers van vorig jaar zijn geselecteerd voor het topklassement.

Data en tijdstippen

Tijdens de eerste keuring op woensdag 16 mei is er van 13.00 tot 16.00 uur iemand van het bestuur aanwezig voor uitleg. De volgende keuringen vinden plaats op woensdag 23 mei, woensdag 30 mei, woensdag 6 en woensdag 13 juni. De keuringsruimte is geopend van 7.00 tot 20.00 uur. Voor de vroege vogels staat er koffie en koek klaar. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 15 juni.

De prijzen

Elke week is er taart voor de beste keurder uit het topklassement en voor de beste senior. De junioren kunnen een bioscoopbon winnen. Op 14  juni worden de geldprijzen uitgereikt aan degenen die over vier weken de beste score hebben behaald. Onder de junioren die aan minimaal vier keuringen hebben meegedaan, wordt een iPad verloot.

Meer informatie

Het NK leliekeuren is te volgen op Facebook en via de website van NK leliekeuren. Hier zijn na elke keuring de uitslagen te vinden.