4 december 2018 Meer nieuws

Tweede leven voor tractoren: Mechan Next

Vrijdag 30 november was de opening van Mechan Next, het nieuwe occasion center voor jong gebruikte trekkers in Boxtel (NBr). Er zijn een showroom, een horecagelegenheid en een winkel gevestigd. Proefrijden en een trekker in het veld testen is ook mogelijk.

“Er is keuze uit minimaal vijftig gebruikte tractoren van alle merken”, zegt Mark van den Heuvel, directeur Mechan Next en Cultuurtechniek. “Alle tractoren zijn in onze eigen werkplaats gecontroleerd op 47 punten en kennen een volledige onderhoudshistorie.” Het aanbod is ook te vinden op de website mechannext.nl.

Dealernetwerk in Nederland en België

Mechan Next is een zusteronderneming van de Mechan Groep en Matermaco, distributeur van trekkers en landbouwmachines respectievelijk in Nederland en België. Behalve trekkers en machines van Fendt, Massey Ferguson en Valtra levert Mechan Groep via een groot dealernetwerk ook een scala aan landbouwwerktuigen en machines voor de groen- en landbouwsector. In Nederland is Mechan Groep gevestigd in Achterveld. In België heeft Matermaco kantoren in Zaventem en Gembloux.