17 mei 2019 Meer nieuws

Tulpen van H.A. Zomerdijk vlot verkocht

In opdracht van Hobaho veilde HB Veilen vandaag (17 mei) de tulpen van H.A. Zomerdijk uit Egmond aan den Hoef. Volgens veilingmeester Kees Hopman is het en goede veiling geweest. “Het verliep voorspoedig. Alle tulpen zijn verkocht.”

Het koperspubliek bestond uit zo’n 25 belangstellenden. Kees Hopman, veilingmeester van HB Veilen, gaf aan dat er voor alle verschillende cultivars belangstelling was. “In de cultivars ‘Surrender’ en ‘Denmark’ was zeer veel interesse. Daar werd lekker op geboden. De veiling is vlot verlopen” Bekijk hier de gemaakte prijzen van H.A. Zomerdijk.

Materialenveiling in september

H.A. Zomerdijk veilde zijn tulpen vanwege bedrijfsbeëindiging. In september volgt de materialenveiling die HB Veilen zal verzorgen.

Komende groene veilingen

Volgende week zijn de laatste drie groene veilingen. Bekijk het overzicht van de komende groene veilingen. Dinsdag 21 mei veilt CNB tulpen van Hilberts Bloembollen. Woensdag 22 mei veilen ze een flinke partij hyacinten voor Zonneveld Flower Bulbs. De laatste veiling van het seizoen is die van Firma G.J. Duineveld & Zn. Deze veiling bestaat uit tulpen.