11 juli 2018 Meer nieuws

Training voor veelbelovende managers

Dit najaar wordt er voor het eerst door Jungle Talks een gratis ‘Pro Manager Mastercourse Floriculture’ gehouden. De Engelstalige cursus is bedoeld voor veelbelovende managers in de sierteelt uit de hele wereld. Na aanmelding vindt er een selectieprocedure plaats, want er is maar plaats voor 12 tot 15 managers.

De cursus (28 oktober – 10 november) is bestemd voor veelbelovende managers in de sierteelt tussen de 25 en 40 jaar oud, met minimaal 5 jaar werkervaring in een leidinggevende functie. Als onderdeel van de selectieprocedure, moeten kandidaten hun visie over de toekomst van de sierteelt op papier te zetten en de rol van hun bedrijf daarin. Deze visie zal, als de kandidaten worden uitverkozen, tijdens de Mastercourse worden aangescherpt. Na de cursus hebben de deelnemers een plan van aanpak gemaakt.

Webinars

Donderdag 19 juli worden er twee gratis webinars gehouden over de Pro Manager Mastercourse. Daarin krijgen geïnteresseerden uitleg over de deelnamevoorwaarden, de selectieprocedure en wordt het programma van de cursus toegelicht. Het eerste webinar is om 12.30 uur Centraal Amerikaanse tijd / 20.30 uur Europese tijd (ook gericht op Amerikaanse en Afrikaanse kandidaten). Het tweede webinar is 7.30 PM Centraal Amerikaanse tijd / 9.30 AM Beijing tijd (20 juli) en is gericht op een Aziatisch, Australisch en Amerikaans publiek.

Partners

De cursus is een initiatief van Jungle Talks en daarin werkt ze nauw samen met Koppert Biological Systems, Ridder Group en de Rabobank en andere partners. Deelname aan de mastercourse is gratis, deelnemers betalen alleen reis- en verblijfkosten.