1 november 2019 Meer nieuws

Stemmen voor Glazen Tulp Award

Royal FloraHolland heeft de online verkiezing van de beste marktintroducties van dit jaar opengesteld. Er zijn vijf categorieën waarbinnen de winnaar wordt beloond met de Glazen Tulp Award. Stemmen kan tot en met 10 november.

De noviteiten zijn te zien tijdens de Trade Fair Aalsmeer op 6 tot en met 8 november 2019. Bezoekers kunnen per categorie ter plekke digitaal stemmen op hun favoriete product. De categorieën zijn: snijbloemen, concepten, kamerplanten bloeiend, kamerplanten groen en tuinplanten.

Online stemmen

Stemmen kan tot en met 10 november ook online. Er zijn twee stemformulieren waarmee per categorie te kiezen is uit de producten met foto: 1. Snijbloemen en Concepten, 2. Kamerplanten en Tuinplanten.

En de winnaar is…

Na de stemronde gaan de noviteiten met de meeste stemmen door naar de vakjury. Die komt op 3 december bij elkaar. Na een presentatie van de populairste producten, kiezen de juryleden per categorie de beste uit.

De winnaars worden bekendgemaakt tijden het Nieuwjaarsevent van FloraHolland in de Studio's Aalsmeer op donderdag 16 januari 2020.