3 april 2020 Meer nieuws

Smart Lily: 1 april!

Het nieuws van een bijzondere lelie waarmee Bredefleur 30 maart naar buiten kwam, is een 1 aprilgrap. De redactie van Greenity speelde het spel mee.

De Smart Lily zou vier weken houdbaar zijn doordat de bloem overdag opent en zich ’s nachts weer sluit. De eigenschap zou gewonnen zijn uit de ijsbloem. Greenity voelde nattigheid en vroeg Mariët van Dam, bij Bredefleur verantwoordelijk voor communicatie en marketing, of het een 1 april-grap was. De reactie: “Een 1 april-grap? Hmm… Zou wel een goede zijn!”

Lees het bericht en bekijk het filmpje over deze ‘ontdekking’ op onze website.

Reacties

Bredefleur heeft overigens niet officieel bekend gemaakt dat het om een 1 april-grap ging. Van Dam: "We hebben erover nagedacht om het officieel te maken, maar onder onze berichten werd al aardig gespeculeerd over een 1 april-grap. We wilden het hierbij laten. Als klanten ons bellen, zeggen we vaak met een knipoog: ‘Wat voor dag was het toen?’ We hebben onwijs veel leuke reacties gehad. Boven verwachting. Op Facebook is de video erg vaak bekeken, en door bladen uit het vak ook opgenomen. Dat vinden we erg leuk. Sportief dat jullie het spelletje meespeelden."