6 februari 2020 Meer nieuws

Samenwerking Klasmann-Deilmann en Shakti Cocos

Klasmann-Deilmann Group gaat de distributie en verkoop van kokosproducten van Shakti Cocos uit Maasdijk verzorgen. Dat maakten beide bedrijven 4 februari bekend.

De samenwerking sluit aan op de doelstellingen van Klasmann-Deilmann,  zoals de decentralisatie van productielocaties wereldwijd en het gebruik van alternatieve grondstoffen in veenmengsels,  om op verantwoorde wijze te voldoen aan de internationale vraag van substraten.  

Over Shakti Cocos

Shakti Cocos ontwikkelt en produceert kokosproducten. Zo’n 25 jaar geleden startte het bedrijf als een van de eerste substraattoeleveranciers met het importeren van kokosproducten uit India naar Europa. Het bedrijf heeft verschillende locaties in India en Sri Lanka, waar op maatschappelijk verantwoorde wijze kokosproducten geproduceerd worden.

Over Klasmann-Deilmann

Klasmann-Deilmann is een wereldwijde leverancier van organische substraten, grondstoffen en Growcoon-pluggen. Het bedrijf beschikt over eigen veenderijen in Duitsland, Ierland, Litouwen en Letland, alsmede  eigen productielocaties voor alternatieve grondstoffen.