4 juni 2019 Meer nieuws

Rob Verlinden opent Open Kwekerijdag

Tv-tuinman Rob Verlinden opent zaterdag 15 juni om 9.30 uur de Open Kwekerijdag 2019 bij de Jong Plant, Alfensvaart 11 te Boskoop. In de tv-uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing op zaterdag 8 juni is een voorproefje te zien van de Open Kwekerijdag 2019.

Bezoekers kunnen kennismaken met de sierteelt in de regio Boskoop en het project de Mobiele Tuinen ‘from Boskoop’. Dit belicht het vakmanschap van de telers en het belang van groen voor de leefomgeving. Het is een mobiele expositie van tuinen, tuinmaterialen, planten en tuinarchitectuur die wordt neergezet bij evenementen die een groot publiek trekken.

Deelnemers en informatie

De bedrijven die hun deuren openen zijn: klimplantenspecialist van der Starre, hortensiaspecialist de Jong plant, potcultuurbedrijf W.T.M. de Boer, kweker van Hebe, Lavendula, Calluna, Erica en coniferen Robert Wijsman en specialist water- en elektrotechniek Mastop Totaaltechniek.

De Open Kwekerijdag wordt gehouden op zaterdag 15 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur aan de Alfensvaart te Boskoop. Meer informatie is te vinden op de website van de Open Kwekerijdag.