9 september 2021 Meer nieuws

Qualily maakt kans op Dutch Flower Awards

Qualily is een van de drie genomineerden in de categorie 'bloemen' voor de Dutch Flower Awards van de Dutch Flower Group (DFG). Het centrale thema van de 19e editie is ‘Groei door innovatie’.

De andere twee genomineerden in deze categorie zijn Holstein Flowers en VIP Roses. In de  categorie Planten zijn OK Plant, Esperit Plants en De Hoog Orchids genomineerd. In de categorie ‘Buitenlandse Leverancier’ maken de Xpression Flora Group uit Kenia, Del Golfo uit Italië en Killowen Orchards Ltd. uit Ierland kans.

De jury, bestaande uit de ExCo-leden van Dutch Flower Group, heeft uit de interne inzendingen deze negen genomineerden geselecteerd.

Winnaars bekend op Trade Fair Aalsmeer

De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op de RFH Trade Fair Aalsmeer op donderdag 4 november om 15.00 uur, in de stand van Dutch Flower Group: 13.1.

DFG staat na de uitreiking van de Awards ook stil bij de ketenpartner die speciale erkenning verdient voor zijn intensieve en toekomstgerichte samenwerking met de Dutch Flower Group-bedrijven. Direct na de overhandiging van de Dutch Flower Awards zal deze prijs, de Preferred Partner Recognition, door Jan van Dam (CEO van DFG), worden uitgereikt.

Groot compliment

Mede-eigenaren Raymond Vijverberg en Ruud van der Hoeven van Qualily zijn blij met de nominatie, zo is te lezen op Facebook. Het thema 'Groei door innovatie’ ligt dicht bij zijn kernwaarden, laat het bedrijf weten. “Door onszelf voortdurend uit te dagen en te verbeteren, is onze onderneming gegroeid tot waar het vandaag de dag is. Wij nemen deze nominatie als een groot compliment en waarderen het om samen met Viproses van Sassen en Holstein Flowers genomineerd te worden.”