11 april 2018 Meer nieuws

Potveer-activiteiten over naar Bercomex

Na het faillissement van machinefabrikant Potveer wordt een deel van de activiteiten voortgezet door Bercomex. Daarmee worden het merk Potveer, de service en een deel van de producten geïntegreerd in het familiebedrijf Bercomex.

Service voor Potveer-klanten

“Door de overname van de benodigde vakkennis en activa, kan Bercomex voormalig Potveer-klanten van service blijven voorzien. Ondernemers die werken met Potveer-verwerkingsmachines kunnen dus gerust zijn op de continuïteit van hun machinepark,” aldus Gerben Schouten, CEO van Bercomex.

Potveer-producten toevoegen aan assortiment Bercomex

Aan het bestaande assortiment van Bercomex zullen ook specifieke Potveer-producten worden toegevoegd. Schouten vervolgt: “Hopelijk kunnen we ook nog diverse voormalig medewerkers van Potveer een uitdaging binnen Bercomex aanbieden.”

Over Bercomex

Bercomex is marktleider op het gebied van snijbloemenverwerking. Bercomex-systemen worden wereldwijd gebruikt om bloemen efficiënt en effectief te verwerken. Met meer dan honderd jaar ervaring maakt Bercomex innovatieve oplossingen voor de verwerking van de meest uiteenlopende soorten bloemen.

Bercomex is onderdeel van de Schouten groep, waaronder ook Schouten Sorting Equipment in Kampen en Schouten-Bercomex in Opmeer vallen. Alle drie de bedrijven richten zich op de groeiende behoefte aan technologisch geavanceerde oplossingen in de agrarische industrie.

Potveer failliet

Machinefabrikant Potveer is in maart failliet verklaard. Lees hier het eerdere bericht.