30 november 2020 Meer nieuws

Pop-up store voor boodschap van ondernemers

In Aalsmeer is een 'pop-up store' geopend in de Zijdstraat waar lokale ondernemers voor betaling een videopitch, een interview of de kerstgroet kunnen laten maken. Zo kunnen zij zich in deze roerige coronatijden op een leuke én professionele manier presenteren aan het publiek.

Dit meldt Greenport Aalsmeer. Het idee startte bij bloemenexporteur Jan de Boer van Barendsen Bloemen. Hij wil de sierteelt graag in het zonnetje zetten en vindt het tijd voor iets leuks.

Op vrijdag 20 november opende wethouder Robert van Rijn van de gemeente Aalsmeer samen met de seringenkwekers Erik Kramer en Frank Weenink de Pop-up store. Met de pop-up store willen de initiatiefnemers, naast De Boer ook Aan Marketing, Sylt Support en IVC, ondernemers bij elkaar brengen en ondersteunen bij hun profilering.

Drie onderdelen

De pop-up-store bestaat uit drie onderdelen. Een pop-up podium waar ondernemers hun bedrijf, dienst of product kunnen promoten via een videopitch die de ondernemer kan gebruiken voor de website en sociale media. Dan is er het pop-up café, een kleine studio, waar de ondernemer wordt geïnterviewd. Ook dit kunnen bedrijven als promomateriaal gebruiken. De derde pop-up bestaat eruit dat bedrijven een kerstgroet kunnen opnemen. 

De winkel is iedere werkdag tussen 12:00-14:00 uur open voor bezoekers. Voor het inplannen van een afspraak voor de videopitch, interview of de kerstgroet kan men op de site terecht.