17 juni 2021 Meer nieuws

Podcast over werken met jongeren

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw heeft een podcast gemaakt over werken met jongeren. Centraal staat de vraag hoe je deze groep werknemers aanstuurt.

Petra van Veen en Klaas Niewold van Flevoplant in Ens vertellen hoe ze dat doen. Hoe gaat de werving, hoe is de aansturing van deze groep werknemers en welke kansen een uitdagingen biedt het Flevoplant? Het bedrijf werkt jaarlijks in de zomerperiode met een groep van tientallen jongeren. en heeft inmiddels de nodige ervaring op dit terrein. De podcast bevat dan ook veel praktische tips voor collega-werkgevers.

Zes afleveringen

In totaal worden dit jaar zes podcasts opgenomen dankzij een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt. In alle afleveringen komen werkgevers aan het woord, uit verschillende deelsectoren. Op die manier wil de Werkgeverslijn land- en tuinbouw een kijkje te geven in de keukens van werkgevers en hopen zij werkgevers handvatten mee te geven.

De podcast over werken met jongeren is, evenals de vorige aflevering over arbeidsduur in piektijden, te vinden op de website van de Werkgeverslijn.