Bol-op-Pod

 


In Bol-op-Pod neemt het team van Greenity luisteraars mee in de wondere wereld van bloembollen, -knollen en vaste planten.

 

De eerste Greenity podcast

Elke twee weken ligt er een Greenity op jouw deurmat. Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het vakblad gemaakt wordt? Dan is dit de podcast voor jou, want dit vertellen we in deze aflevering. 

In de podcast hoor je Lilian Braakman, Arie Dwarswaard en Hans van der Lee. Zij praten je bij over Greenity en geven antwoord op de vraag; hoe schrijf je een artikel?

Greenity wordt gemaakt door negen teamleden. Wellicht heb je een van ons weleens over de vloer gehad, maar ken je nog niet iedereen. Dan komt daar nu verandering in. Hans introduceert ons allemaal, inclusief zichzelf.

Binnen het team heeft iedereen zijn sterke punten. Zo is Arie dé sortimentskenner. "Sortimentskennis is een kwestie van hard werken. Dat komt je niet aanwaaien", vertelt hij in de podcast. Hoe komt hij aan zijn kennis? En waar komt zijn liefde voor het sortiment vandaan? Dit licht hij toe in de podcast.

Er zijn al honderd edities van Greenity gemaakt. Een mooie prestatie. Maar wat komt er nog meer aan? Hans kan niet in een glazen bol kijken, maar werpt in het slot van de podcast toch een blik op de toekomst.

Duur: 13:22 min. 

Luister via SpotifyAnchor en Apple Podcasts.

Veel luisterplezier!