17 januari 2020 Meer nieuws

Plantarium vernieuwt zich

Plantarium krijgt een nieuwe formule en gaat zich meer profileren als groen platform. De beurs wil meer aansluiten op trends in de markt. Er komt ook een digitaal platform voor het matchen van de markt en producenten.

Met de plannen wil Plantarium de beurs en het nieuwe platform aantrekkelijker maken voor een bredere doelgroep. Plantarium slaat de brug naar doelgroepen met interesse voor internationale trends in de sector. “Denk bijvoorbeeld aan architecten, die inspiratie komen halen én brengen over de groene stad,” aldus Jan Willem Griep, voorzitter van Plantarium.

Koersbepaling

Plantarium besteedde de afgelopen maanden aan koersbepaling en het herinrichten van de organisatie om de nieuwe koers mogelijk te maken. Daarin werkt Plantarium samen met Beewan, het bedrijf dat gespecialiseerd is in beurzen, beursdeelnames en het rendement daarvan voor zowel organisatie als deelnemers. Plantarium en Beewan gebruiken de komende maanden om de nieuwe koers verder vorm te geven. Een eerste presentatie van de Plantarium-plannen vindt plaats op IPM Essen (28-31 januari) in het BIZZ Holland paviljoen (stand nummer 8A06-8).