12 april 2021 Meer nieuws

Organisatie Trade Fair Aalsmeer 2021 van start

De afdeling Trade Fairs & Events van Royal FloraHolland gaat ervan uit dat de Trade Fair Aalsmeer, die van 3 tot en met 5 november in Aalsmeer wordt gehouden als fysieke beurs, doorgaat. De inschrijving om een plekje voor deze beurs te krijgen is daarom begonnen.

Na een jaar met enkel online beurzen kijkt iedereen volgens de organisatie in de sector ernaar uit elkaar weer fysiek te ontmoeten. Veel beurzen hebben tot nu toe een online beurs gehouden, echter de behoefte is groot om live informatie met elkaar uit te wisselen en producten daadwerkelijk te zien, ruiken en voelen, aldus de afdeling van Royal FloraHolland.

Maatregelen

De internationale sierteeltbeurs trekt normaliter meer dan 600 exposanten en meer dan 17.000 internationale vakbezoekers en vindt ieder jaar plaats in het najaar. De organisatie geeft aan de beurs uiteraard op een veilige manier te houden en daartoe maatregelen te treffen.

Voor exposanten die interesse hebben, kunnen zich inschrijven en zo alvast een plek reserveren. Exposanten kunnen zijn leden en aanvoerders van Royal FloraHolland, exporteurs, veredelaars en ook leveranciers van producten zoals sierpotten, hoezen en steeketiketten.