30 april 2021 Meer nieuws

Vakgroep Multifunctionele Landbouw opgericht

Per 20 april zijn alle openstaande functies voor de nieuwe vakgroep Multifunctionele Landbouw (MFL) van LTO Nederland ingevuld. Arjan Monteny, Linda de Groot, Karolien Hupkes en Huub van der Maat zijn benoemd tot bestuursleden.

In oktober 2020 werd Arjan Monteny reeds benoemd als voorzitter van de vakgroep. Voorheen was Arjan al voorzitter van het cluster MFL binnen LTO Nederland en heeft hij werk verzet in het behartigen van de belangen van MFL-ondernemers. Met de inrichting van een vakgroep komt er meer bestuurlijke kracht binnen LTO Nederland om deze belangenbehartiging nog steviger voort te zetten.

Verzilveren van potentie

Bedrijven in de MFL hebben één of meer extra takken op hun bedrijf. De sector verbindt boer en burger en heeft een enorme potentie. De vakgroep MFL werkt aan het verzilveren van deze potentie en komt op voor de belangen van ondernemers in verschillende deelsectoren.

Speerpunten van de vakgroep

Benieuwd welke bedrijven de bestuursleden runnen? Lees alles over de vier bestuursleden. Lees hier het laatste nieuws en de speerpunten van de vakgroep.