7 juli 2020 Meer nieuws

Onderzoeksgeld voor goed robotidee

Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen zoekt ondernemers die een innovatie hebben die aantoonbaar bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van de onbemande processen in de tuinbouw. Het beste idee krijgt de Innovation Prize: 25.000 euro aan onderzoeksgeld.

De Innovation prize is voor ondernemers die innovatieve technologieën integreren in een eindproduct en tegelijkertijd bijdragen aan duurzaamheid en/of circulariteit. Op 30 juli 2020 is er een webinar over de Topsector T&U Innovation Prize.

Kennisbon

Het winnende team ontvangt een kennisvoucher ter waarde van €25.000,- om samen met het TU Delft AgTech Institute, professoren en studenten de oplossing ofwel het plan verder uit te werken en knelpunten op te lossen. Ook krijgt de winnaar 20 uur begeleiding op maat van een T&U innovatiemakelaar

Publieksprijs

Behalve de juryprijs wordt ook een publieksprijs uitgereikt. Die bestaat uit 1.500 euro en een HortiTech Startup Membership van 6 maanden met toegang tot netwerk, kennis en faciliteiten van innovatieplatform HortiHeroes en World Horti Center.

Ondersteuning

Een aantal deelnemers kan ondersteuning krijgen van groepen studenten van de TU Delft via het RoboCrops programma en van Wageningen Universiteit of maakt kans op de verkorte training Market Readiness van World Startup. Deelnemers kunnen zich aanmelden tot dinsdag 1 september 2020, 17.00 uur.