8 januari 2021 Meer nieuws

Nord Lommerse trekt kapitaal aan

Bloembollenpreparatie- en handelsbedrijf Nord Lommerse Flower Bulb Group uit Hillegom heeft Smart Impact Investment als partner aangetrokken. De investeringsmaatschappij ondersteunt het bedrijf met kennis, kunde en kapitaal om de volgende groeifase van het bedrijf te waarborgen.
 

Ceo Erik Lommerse: “Voor Nord Lommerse Flower Bulb Group is het tijd voor de volgende fase. Samen hebben we het bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is en willen we verder uitbreiden. Om de continuering én groei te waarborgen, met behoud van kwaliteit en service, zijn wij op zoek gegaan naar een sterke partner, die is gevonden in Smart Impact Investment.”

De families Lommerse en De Wit blijven actief als aandeelhouder en directie van de onderneming. Ze blijven ook het vertrouwde aanspreekpunt voor leveranciers, kwekers en klanten.

Smart Impact Investment

Smart Impact Investment is een participatiemaatschappij die zich richt op gezonde ondernemingen met groeiambities in de Agri & Foodsector. Harko Buringh van Smart Impact Investment: “Nord Lommerse Flower Bulb Group is een oer-Hollandse onderneming met een goede reputatie en een mooi toekomstperspectief. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking bij de realisatie van de verdere groeistrategie van de onderneming.”

Nord Lommerse Flower Bulb Group

Nord Lommerse Flower Bulb Group wordt gerund door de families Lommerse en De Wit. Het berijf is al vele generaties actief in het telen, verhandelen en prepareren van bloembollen. Door de jaren heen heeft het bloembollenpreparatie- en handelsbedrijf, met een eigen kwekerij in Anna Paulowna, zich ontwikkeld tot wereldwijd marktleider op het gebied van het telen en leveren van o.a. tulpen- en hyacintenbollen aan de professionele broeiers.