13 april 2018 Meer nieuws

Sterk deelnemersveld vormt Plantarium

De komende editie van Plantarium heeft een sterk deelnemersveld. Voor veel bedrijven is de nieuwe opzet van Plantarium aanleiding om deel te nemen, soms na jaren van afwezigheid.

Zo vormt van Son & Koot een cluster met de Fruithof, Gebr. van der Salm en Waterplantenkwekerij Moerings. “Drie dagen puur business is wat we willen”, zegt Jim Koot. Ook het ‘straatje’ van weleer is terug met Hoogeveen Plants, F.N. Kempen, Salixkwekerij Bontekoe, Dick Blom Boomkwekerijen en B.D. Rijnbeek Boomkwekerijen.

Nieuwe straat met introducties

Een nieuwe straat ontstaat met Plantipp, Concept Plants, Gebr. Alkemade, Handelskwekerij G. Hoogenraad en D.J. Hendriksen & Zn. “Wij gaan vooral met elkaar nieuwe introducties tonen en hoe die in de markt worden gezet”, aldus Diantha Slingerland van Plantipp.

Kwekersplein: productpresentatie zonder poespas

Plantarium biedt de mogelijkheid om met een basisstand deel te nemen. “Het gaat ons om pure productpresentatie zonder poespas. We zijn blij met deze mogelijkheid”, geeft een van de deelnemers, Marinus Schuurbiers van De Buurte Kwekerijen, aan.

Meer informatie

Plantarium 2018 wordt gehouden van 22 tot en met 24 augustus 2018 aan de Denemarkenlaan 9 in Hazerswoude-Dorp. Deelname is nog mogelijk. Informatie is te vinden op de website.