26 maart 2018 Meer nieuws

Kick-off FloraFutura voor leden en sympathisanten

De nieuwe Vakvereniging FloraFutura voor de sierteeltsector houdt op 29 maart een kick-off voor de nieuwe leden en sympathisanten.

Bijpraten over resultaten en toekomstige plannen

Gastspreker is Arnold Hordijk, die de nieuwe organisatie op kritische en constructieve wijze de spiegel zal voorhouden. Daarna is er een discussie aan de hand van stellingen. Leden worden tijdens de kick-off door het bestuur bijgepraat over de bereikte resultaten en plannen van het platform.

Dit jaar zijn er drie focuspunten

“We zijn in overleg met Royal FloraHolland en daarover praten we de leden graag bij. We zullen deze dag onze drie focuspunten voor dit jaar bespreken met onze leden. Dit zijn digitalisering, versterken van de veilingklokken en vergroten van de efficiëncy in de keten”, aldus voorzitter Rémi van Adrichem.

Webmaster Frank Timmerman gaat in op de activiteiten van FloraFutura als interactief platform.

Tijd, locatie en aanmelden

Het officiële gedeelte begint op 29 maart om 15.30 uur en wordt om 16.30 uur afgerond. Voorafgaand kunnen geïnteresseerden de Garden Fair op dezelfde locatie van Vireõ bezoeken, Hoofdweg 13, 1424 PC in De Kwakel. Belangstellenden worden verzocht hun komst te melden via e-mail: info@florafutura.nl.