8 juni 2018 Meer nieuws

Nieuwe kandidaten gezocht voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019

Innovatieve ondernemers in de tuinbouw kunnen zich aanmelden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019. De organisatie roept kandidaten op die de groei en bloei van hun ondernememing weten te combineren met een duurzame toekomst.

Op zoek naar bijzondere bedrijven

Voor de nieuwste editie van deze prijs is de organisatie op zoek naar kandidaten. Dat zijn ondernemers die durf, daadkracht en duurzaamheid tonen. Ondernemers, die zich daarmee daadwerkelijk onderscheiden van hun collega’s.

Bedrijven in de primaire keten, van veredeling, teelt tot afzet van bloemen, bloembollen, planten, groenten, fruit, bomen en paddenstoelen komen in aanmerking voor een nominatie. De schaalgrootte van het bedrijf is daarbij niet belangrijk. De organisatie zoekt bedrijven waar groene vingers hand in hand gaan met groei en bloei van de onderneming. Bedrijven met een missie, die met open vizier gericht zijn op een duurzame toekomst.

Winnaar 2018: Royal Lemkes

Op 10 januari won Royal Lemkes de Tuinbouw Ondernemersprijs 2018. Het bedrijf werd geprezen, omdat het volgens de jury opvallend veel verantwoordelijkheid toont en initiatief neemt om projecten op te zetten die de keten duurzamer maken. Bovendien gaat het duurzame relaties aan met leveranciers en klanten om niet maximale winst, maar maximale impact te behalen.

Aanmelden en meer informatie

Kandidaten kunnen zichzelf uiterlijk tot 21 september aanmelden of door een ander bedrijf of organisatie worden voorgedragen. Eind oktober maakt de organisatie bekend welke bedrijven een nominatie ontvangen. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari 2019 volgt de bekendmaking van de winnaar. Alle informatie over de prijs en de aanmelding is terug te vinden op de website.

Fotobijschrift: De winnaar van 2018: Royal Lemkes.