2 maart 2021 Meer nieuws

Nieuwe directeur Agro Techniek

Ronald van der Slot is vanaf heden de nieuwe directeur van Agro Techniek.

Van der Slot heeft ervaring in en kennis van de landbouwmechanisatie. Hij was eigenaar van Van der Slot Techniek & Constructie tot de overname door Agro Techniek in december 2018. Een bewuste keuze om samen nieuwe groeikansen te creëren en de marktpositie te verstevigen.

Concrete resultaten

Over zijn benoeming zegt Van der Slot: “Ik ben vereerd met deze uitdaging om samen met het team te werken aan een mooie toekomst voor Agro Techniek. We gaan nieuwe plannen maken en deze met elkaar omzetten in concrete resultaten, maar altijd in lijn met de langetermijndoelen van Nobels Group. Goed management en een ondernemende cultuur zullen bijdragen aan het succes van Agro Techniek."

Partner voor bloembollen- en vasteplantenbranche

Koos de Vink, managing director van de Nobels Group, zegt over de benoeming: “Ronald brengt veel ervaring mee en heeft de afgelopen tijd getoond in staat te zijn tot vernieuwen en verbinden. Agro Techniek speelt een belangrijke rol als partner voor de bloembollen- en vasteplantenbranche. Een positie die we willen uitbouwen. Hiervoor is Ronald de juiste man.” Van der Slot volgt Bart Catsman op, die in december vorig jaar vertrok als managing director van Agro Techniek.