2 mei 2019 Meer nieuws

Nieuw Tulip Book verschenen

DW Design heeft een nieuwe versie uitgebracht van het Tulip Book. Het boek op A5-formaat bevat afbeeldingen van 650 cultivars uit het moderne handelssortiment.

Van elke cultivar is aangegeven vanaf welke week ze geplant kunnen worden en wanneer ze ingehaald kunnen worden. Ook is het optimale aantal koelweken vermeld en de bruikbaarheid als snij- of pottulp en de geschiktheid voor de waterbroei. Alle genoemde cultivars staan op alfabetische volgorde.

Lelieboek

Van dezelfde uitgever zijn het Lily Book en het Spring Flowering Book beschikbaar. Bij het Lily Book staan de cultivars per groep alfabetisch gerangschikt. Het boek bevat informatie van ruim vijfhonderd lelies. Daarbij gaat het met name om de hoogte, de trekduur en het aantal knoppen bij de diverse bolmaten.

Voorjaarsbloeiende bolgewassen

Het Spring Flowering Book bevat afbeeldingen van ruim achthonderd voorjaarsbloeiende bolgewassen. Dit betreft naast hyacint, tulp en narcis een flink aantal bijzondere bolgewassen. Bij elke afbeelding geven pictogrammen aan wat de belangrijkste eigenschappen en gebruiksmogelijkheden zijn.

De boeken kosten in alle gevallen 12,50 euro per stuk. Vanaf 25 exemplaren geldt een korting. Bestellingen en meer informatie: monique@drukwerkdesign.com.