18 oktober 2019 Meer nieuws

Narcissenkweker W.F. Leenen treedt toe tot Decorum

Per 1 oktober is narcissenkweker W.F. Leenen en Zn. uit Voorhout toegetreden tot Decorum. Het bedrijf levert 18 oktober de eerste narcissen van dit seizoen onder de vlag van de telerscoöperatie.

‘Paperwhite’ is de eerste cultivar die de broers Jaco en Dirk Leenen via Decorum afzetten.  Gedurende het seizoen van oktober tot eind april hebben de broers een breed pakket van twintig soorten narcissen verkrijgbaar. Daarnaast kweekt Leenen ook een exclusieve kleinbloemige amaryllis, de Sonatini.

Decorum

Decorum is een telerscoöperatie met meer dan vijftig leden. Samen brengen deze kwekers meer dan 4.000 producten op de markt. “We zijn trots W.F. Leenen en Zn. te kunnen verwelkomen bij de telersvereniging. W.F. Leenen heeft een uniek en ruim assortiment narcissen, een welkome aanvulling voor het huidige assortiment snijbloemen. Naast tulpen en hyacinten, zijn narcissen ook zeer geliefde voorjaarsbloemen. We zijn blij deze nu onder Decorum te kunnen aanbieden”, aldus Jeroen Boon, accountmanager Decorum Flowers.