9 augustus 2019 Meer nieuws

Middag programmamanager Greenport Duin- en Bollenstreek

Andries Middag wordt per 1 september de nieuwe programmamanager van de Greenport Duin- en Bollenstreek. Middag is nu manager bij LTO Noord voor de regio West-Nederland.

Middag gaat zich de komende tijd bezig houden met innovatie, ruimtelijke herstructurering, duurzaamheid en de positie van de Greenport.

Innovatie stimuleren

Greenport Duin- en Bollenstreek bestaat ruim acht jaar. De organisatie moet voor dwarsverbanden zorgen tussen ondernemers, onderwijs en onderzoek om innovatie te stimuleren. De komende jaren moet hier een extra zetje aan worden gegeven, waarvoor een stichting Greenport Duin- en Bollenstreek wordt opgericht. Ondernemers, onderzoekers en onderwijs gaan hierbij een grotere rol spelen dan de afgelopen jaren. Ook Middag moet hieraan zijn steentje bijdragen.

‘Legio kansen’

Middag is door zijn werk als manager bij LTO Noord voor de regio West-Nederland goed bekend met de Duin- en Bollenstreek en de klussen die hem te wachten staan. Middag: “Ik kijk ernaar uit om mijn netwerk en ervaringen in te zetten in deze regio. Dat wordt geen abc’tje, maar ik zie legio kansen om meer en beter met elkaar samen te werken.”