12 maart 2021 Meer nieuws

Materialenveiling Verheijen vlot verlopen

Verheijen Plants uit Wieringerwerf liet een aantal machines en materialen online veilen wegens strategische herstructurering. Onder andere de portaaltractor Steketee multitrac MT28D met diverse aanbouwdelen kon rekenen op veel biedingen.

“De veiling van handelskwekerij Verheijen uit Wieringerwerf is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever verlopen”, laat accountmanager Ronald Walkier weten. Op de 139 kavels werden 2.324 biedingen uitgebracht door 318 internationale bieders. De 76 kopers kwamen uit Nederland, Roemenië, België, Albanië, Duitsland, Letland en Polen.

Diverse lijnen te koop

Volgende maand staan er twee inbrengveilingen op de agenda. De eerste is 7 april bij H.M. Weijers. Drie complete tellijnen uit 2017, twee Akerboom-ontsmettingslijnen uit 2018 en een complete Van Dijke-spoellijn uit 2016 zijn enkele voorbeelden van wat er geveild gaat worden.

HB Veilen organiseert op 28 april de inbrengveiling Wieringermeer. Deze veiling bestaat onder andere uit een complete brede sorteerlijn voor tulpen en aardappelen, heftrucks, trekkers en transportbanden. Er is nog ruimte om machines in te brengen. Voor meer informatie hierover kan contact opgenomen worden met Kees Hopman, tel. 06 – 15 02 09 94.

Kijken op afspraak

Voor J. Burger worden op 22 april onder andere kuubkisten, trekkers, leesbanden, kiepers en bloembollenverwerkingslijnen verkocht. De kijkdag is 17 april. Belangstellenden die nu al willen kijken zijn welkom om een afspraak in te plannen om de machines te zien.