18 september 2020 Meer nieuws

Machines Gebroeders Straathof uitverkocht

Wegens bedrijfsbeëindiging zijn de materialen van Gebroeders Straathof donderdag 17 september online geveild. Er waren 190 kavels te koop met materialen en machines geschikt voor de broeierij van bol-op-potproducten. Alles is verkocht.

Volgens Ronald Walkier, accountmanager veilen bij CNB, is de veiling prima verlopen. “De opbrengst was in de lijn der verwachting. Sommige kavels brachten wat minder op, andere wat meer.” Walkier geeft aan dat de veiling vlot verliep en dat er veel biedingen zijn uitgebracht. Namelijk 2.881 biedingen door 239 internationale bieders.  

59 nieuwe eigenaren

Als positieve uitschieters noemt Walkier de vrachtwagen, potmachine en bunker. Uiteindelijk zijn de kavels in handen gekomen van 59 kopers. Deze nieuwe eigenaren komen uit Nederland, België, Tsjechië, Duitsland, Polen en Roemenië.

Materialenveiling Fa. Job v.d. Pol

De volgende materialenveiling op de agenda is die voor Fa. Job v.d. Pol. Het bedrijf uit Egmond aan den Hoef is gestopt en verkoopt om die reden alle machines en materialen. Zo is onder andere een complete verwerkingslijn te koop. De veiling sluit woensdag 23 september vanaf 19.00 uur.

Aanmelden kijkdag kan nog steeds

De kijkdag voor deze materialenveiling is mogen, zaterdag 19 september. Via Troostwijk aanmelden kan niet meer, maar via CNB nog wel. Aanmelden kan bij Ronald Walkier via e-mail: ro.walkier@cnb.nl, of via tel: 06 – 83 71 43 50.