5 februari 2019 Meer nieuws

Like De Jong Lelies voor publieksprijs Stigas

Het stemmen voor de Stigas Gezond en Vitaal Werken Publieksprijs is begonnen. Dat kan via de facebookpagina van Stigas. Een van de vijf genomineerde bedrijven is De Jong Lelies in Andijk.

De prijs is in het leven geroepen door Stigas om agrarische bedrijven die goed presteren op het gebied van duurzame inzetbaarheid van medewerkers. 

Van de vijf genomineerden voor de prijs heeft Stigas van elk bedrijf een filmpje op Facebook gezet. Wie naar de facebookpagina van Stigas gaat, kan daar een ‘like’ geven aan het filmpje waarvan men vindt dat dit bedrijf de Publieksprijs verdient. Het filmpje dat op woensdag 6 februari om 17.00 uur de meeste likes heeft, wint de publieksprijs.

Andere genomineerden

De andere vier genomineerden zijn: Bunnik Plants uit Bleiswijk, Jonkers Hoveniers uit Venlo, K.A. van Daalen en Zn. uit Pijnacker en Kloosterman uit Kapelle.

Win zelf ook

Stigas verloot onder de stemmers op de filmpjes het boekje ‘In 10 stappen duurzaam inzetbaar’. Aanstaande donderdag, 7 februari, wordt de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs uitgereikt.

In de Greenity nr. 33 van 31 januari staat een bedrijfsreportage met Remco van der Kooij, algemeen manager van De Jong Lelies.