15 juli 2021 Meer nieuws

Kroon commercieel directeur Van Zanten Breeding

Rick Kroon treedt in september 2021 in dienst bij Van Zanten Breeding als commercieel directeur. Zijn rol zal zijn om de ambitieuze commerciële strategie die het bedrijf heeft ingevoerd verder uit te rollen en te versterken.

Kroon werkte de afgelopen vijftien jaar bij Anthura, waar hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde verkoop.

Rick Kroon: “Het uitgebreide portfolio van Royal Van Zanten en hun leidende positie in verschillende rassen bieden veel potentie. Ik kijk ernaar uit om dat potentieel te realiseren en onze partnerschappen met klanten over de hele wereld verder te ontwikkelen. Royal van Zanten zit in de lift. Er wordt flink geïnvesteerd in innovatie en professionalisering en het enthousiasme van de mensen is aanstekelijk. Ik ben heel blij dat ik daar mijn rol in kan spelen.”

‘Wereldmarkten veroveren’

“We willen in onze segmenten een groter aandeel van de wereldmarkten veroveren. Rick Kroon is de perfecte man voor deze functie”, zegt Maarten Goos, algemeen directeur van Royal Van Zanten. “Hij is een globetrotter die zeven talen spreekt en gewend is om sterke teams te bouwen. Dat maakt hem de ideale persoon om onze relaties met zowel bestaande als nieuwe klanten uit te bouwen.”