18 november 2022 Meer nieuws

Knorr 'beste CCO'

Chief Commercial Officer (CCO) Ruud Knorr van veiling RFH is uitgeroepen tot 'beste CCO van 2022'. Hij kreeg de award van voorzitter Pieter-Paul Verheggen (links) van organisator Sales Management Association (SMA). 

De verkiezing is de opvolger van de verkiezing van Commercieel Directeur van het jaar, die Sales Management Association (SMA) de afgelopen 48 jaar organiseerde. De jury kent deze jaarlijkse award toe op basis van onderscheidend vermogen in ‘authentiek leiderschap’, succesvolle ‘innovatie van business modellen’ en uitmuntende ‘waarde creatie’ voor het bedrijf en maatschappij.

Concurrenten

Knorr is sinds 2020 CCO bij RFH. Alle kandidaten zijn getoetst op onder meer de eindverantwoordelijke rol, behaalde resultaten, de complexiteit en vernieuwing van business modellen en een assessment en zo won Knorr van zijn drie concurrenten Sebastiaan Besems (Chief Commercial Officer bij Burg Group), Christiaan Boer (Commercial Director bij Bergman Clinics) en Philip Berlijn (Chief Commercial Officer bij Keune Haircosmetics).

'Blij en trots'

Knorr is 'blij en trots': "Voor mij persoonlijk is het een bevestiging van het feit dat we bij Royal FloraHolland de juiste koers hebben ingezet. Ik geloof heel erg in het gericht opbouwen van langere en diepere relaties met klanten. Als je snapt hoe het businessmodel van de klant werkt, kun je hen echt verder helpen."