8 september 2020 Meer nieuws

KAVB Academy in het leven geroepen

De KAVB start in oktober met de KAVB Academy. Het nieuwe programma biedt deelnemers van KAVB-Jong! een vervolgstap. Die behoefte is er bij ondernemers in de categorie 35-45 jaar, volgens de organisatie.

KAVB Academy start met vijf bijeenkomsten. De rode draad dit jaar is crisismanagement. Iedere bijeenkomst staat één onderwerp centraal. In het eerste dagdeel is er ruimte voor een lezing, een discussie of een bedrijfsbezoek. Het tweede dagdeel betreft een workshop waarin deelnemers actief aan de slag gaat onder leiding van een deskundige.

Op academisch niveau

Het doel van de KAVB Academy is om ondernemers in de bloembollensector te helpen hun (kennis)positie te versterken en persoonlijke groei te realiseren. Deelnemers gaan onder leiding van deskundigen aan de slag met verschillende aspecten die komen kijken bij leiderschap en ondernemerschap. KAVB Academy gaat de inhoud en de diepte in: het is een programma op academisch niveau.

Het programma

De komende bijeenkomsten staan voor het najaar van 2020 op de agenda:

  • 7 oktober 2020: Ondernemen in een familiebedrijf
  • 28 oktober 2020: Leiderschap en persoonlijke effectiviteit
  • 12 november 2020: Ondernemen in een veranderende markt en maatschappij
  • 25 november 2020: Politiek en invloed
  • 9 december 2020: Rendement en financiën

In aansluiting op deze bijeenkomsten kunnen deelnemers gebruik maken van een coachingstraject. De bijeenkomsten zijn bij de KAVB in Hillegom. De kosten zijn 500 euro (excl. btw) per persoon, inclusief lunch.

Voor wie?

KAVB Academy is bedoeld voor (aankomende) ondernemers en medewerkers tussen de 35 en 45 jaar, van bedrijven in de bloembollensector.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Annika Versloot per e-mail: versloot@kavb.nl, bij het secretariaat via tel: 0252 – 53 69 50, e-mail: kavb@kavb.nl of via het aanmeldformulier. Er zijn nog vier plekken beschikbaar.