2 april 2021 Meer nieuws

Kans op doorgaan Plantarium minimaal

Het Plantarium-bestuur heeft besloten de voorbereidingen van Plantarium 2021 nog niet op te starten. De ontwikkelingen rondom corona geven te weinig zekerheid om garanties te geven voor een internationale vakbeurs in september.  

Het Plantarium-bestuur heeft in overleg met uitvoerend producent Beewan al eerder besloten om de gebruikelijke voorbereidingstijd van een jaar tot de helft terug te brengen. Met deze ingreep kan tot het laatste moment worden gekeken naar de haalbaarheid. In de komende tijd houden beide partijen de ontwikkelingen rondom de pandemie en de markt nauwlettend in de gaten. De inschrijving van deelnemers aan de beurs was al begonnen, maar het loopt nog geen storm.

Geen digitale beurs

Een digitale beurs als in 2020 komt er niet. Juist nu er vanuit de markt grote behoefte is aan persoonlijk contact is het belang van een fysieke bijeenkomst nog groter geworden. Daarom zijn aspecten als persoonlijk contact en het kunnen aanraken van producten voor de volgende editie van Plantarium belangrijke voorwaarden. Zodra er nieuws naar buiten komt over de beurs, zullen we daarover berichten.