2 juli 2019 Meer nieuws

Kandidaten Tuinbouw Ondernemersprijs gevraagd

De organisatie van de Tuinbouw Ondernemersprijs roept tuinbouwbedrijven op zich kandidaat te stellen voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020. Maar een ander bedrijf of organisatie kan ook kandidaten voordragen.

De organisatie roept ondernemingen die de groei en bloei van hun onderneming weten te combineren met een duurzame toekomst, op zich kandidaat te stellen. Klein, groot en met een jonge of oudere ondernemer, het maakt niet uit. De bedrijven moet echter wel uitblinken in durf, daadkracht en duurzaamheid.

Alleen bedrijven in de primaire keten, van veredeling, teelt tot afzet van bloemen, bloembollen, planten, groenten, fruit, bomen en paddenstoelen komen in aanmerking voor de prijs.

Aanmelden kan tot vrijdag 20 september. Eind oktober maakt de organisatie bekend welke bedrijven genomineerd zijn. De bekendmaking van de winnaar is 9 januari 2020. Informatie over de prijs en de aanmelding is terug te vinden op de website van de Tuinbouw Ondernemersprijs

Dragende organisaties

De Tuinbouw Ondernemersprijs wordt gedragen door: GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Flynth accountants en adviseurs, Interpolis, HPP Exhibitions, ministerie van Landbouw, Milieu en Voedselveiligheid, Rabobank en Vakblad voor de Bloemisterij|De Boomkwekerij.

Fotobijschrift: Anthura was de winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019.