6 november 2018 Meer nieuws

Inzenders voor Show Your Colours Award gezocht

Standhouders van de Internationale Pfanzenmesse 2019 (IPM) kunnen voor de Show Your Colours Award planten of plantconcepten insturen. De winnaar wordt tijdens de beurs op 24 januari bekendgemaakt.

Bij Show Your Colours 2019 gaat het om de meerwaarde van de plant die tot uitdrukking wordt gebracht via het verhaal erachter, oftewel ‘storytelling’. Zowel planten als plantconcepten kunnen worden ingezonden. Deelname aan de verkiezing is gratis. Standhouders met houtige gewassen en vaste planten worden opgeroepen om hun plant en/of concept aan te melden via het digitale inschrijfformulier. De inschrijving sluit op 21 december 2018.

Jurering

Een vakjury kiest tien genomineerden. Deze worden tijdens de beurs, van 22 tot en met 25 januari, getoond in hal 8. Het publiek kan hier zijn stem uitbrengen op hun favoriete plant. Op donderdagmiddag 24 januari 2019 worden de inzendingen beoordeeld door de vakjury. Aansluitend wordt om 15.00 uur de uitslag bekendgemaakt in de stand van BIZZ Holland, Hal 8, stand A40.

De Show Your Colours Award IPM 2019 wordt georganiseerd door Messe Essen in samenwerking met BIZZ Communications.