17 november 2020 Meer nieuws

Inhoud KAVB-Jong! bekend

Het KAVB-Jong!-programma voor 2021 bestaat uit vier workshops en vier bedrijfsbezoeken. Onder voorbehoud dat het programma doorgang kan vinden, is de inhoud bekendgemaakt en kunnen geïnteresseerden zich aanmelden.

De eerste excursie is gepland op 12 januari 2021. Daarna volgen bijeenkomsten in februari, maart, april, september, oktober, november en december. De acht onderwerpen die aan bod komen zijn giftige communicatie, introductie robotica, precisielandbouw, ideeën die in de kast liggen, staal en bollen, van crisis naar kans, goed geregeld en scrum en koken.

Staal en bollen

Het onderwerp staal en bollen komt aan bod tijdens een bedrijfsbezoek bij Tata Steel. Dit bedrijf maakt staal vlak bij de bewoonde omgeving en dat kan alleen vanuit een gezonde balans tussen belangen van mens, milieu, omgeving en het bedrijf. Tijdens het bedrijfsbezoek in IJmuiden wordt gezocht naar de parallellen tussen staal en bollen.

Over KAVB-Jong!

KAVB-Jong! is bedoeld voor jonge (25 tot circa 40 jaar) leidinggevenden, ondernemers, bedrijfsopvolgers en medewerkers die verantwoordelijkheid voor de bedrijfsvoering (gaan) dragen. Het doel van de workshops is het ondernemerschap en de managementvaardigheden te verbreden en verdiepen.

Aanmelden tot 1 december

Aanmelden kan tot 1 december 2020. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Stan van Oers via vanoers@kavb.nl of via tel. 0252 - 53 69 53. Deelnemers worden op de hoogte gehouden of het programma kan doorgaan.