11 februari 2020 Meer nieuws

HortiContact introduceert ‘digitale draagtas’

Tuinbouwbeurs HortiContact geeft bezoekers een pas waarin een chip is verwerkt: de smartbadge. Hiermee kunnen zij de informatie op de stands van de exposanten scannen.

Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand heeft. Ook kan de bezoeker zich hiermee inschrijven voor nieuwsbrieven of meedoen aan acties van exposanten.

‘Geen spam’

De smartbadge dient als een zogeheten ‘digitale draagtas’ voor bezoekers. Mariëlle Schonewille van HortiContact: “Hierdoor is het tillen van tassen met brochures niet meer nodig. De bezoeker ontvangt alleen digitale informatie van exposanten waarin hij of zij zelf interesse heeft getoond en krijgt dus zo geen spam binnen.”

HortiContact 2020

De zeventiende editie van HortiContact is op 18, 19 en 20 februari 2020 en is van 13.00 tot 21.00 uur te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De beurs heeft gemiddeld 450 exposanten en ontvangt meer dan 14.000 bezoekers. Bekijk voor meer informatie de website van HortiContact. www.horticontact.nl

Foto: Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker van HortiContact een smartbadge.