4 augustus 2021 Meer nieuws

GrootGroenPlus vol

De vakbeurs GrootGroenPlus in Zundert is met ruim 200 deelnemers volgeboekt. Alleen op het buitenterrein is nog ruimte over tijdens het evenement van 6 tot en met 8 oktober. 

De vaste onderdelen, zoals de Road Show, Nieuwighedenkeuringen, Zintuigentuin, Expositie en Bibliotheek, zijn opnieuw in de beursopzet verwerkt. De grootste wijziging is volgens de organisatie het centrale plein met restaurant, dat buiten is en toch overdekt. Op die manier wil de organisatie de beurs veilig maken. Alle routes zijn eenrichtingsverkeer en er is een gescheiden ingang en uitgang. Overal is rekening gehouden met doorstroom op anderhalve meter afstand en met voldoende ventilatie in de hallen.

Bezoekersregistratie

Het is verplicht om vooraf digitaal een ticket te boeken. Bezoekers kiezen een bezoekdag uit. Op de toegangstickets is te zien dat GGP is aangemeld bij Testen voor Toegang, al is dit nu voor oktober nog geen verplichting. Er zijn shuttles van en naar het parkeerterrein en daarin zijn mondkapjes net als in het openbaar vervoer verplicht.

Digitaal programma

De beurs is van 6 tot en met 8 oktober alle dagen van 9 tot 18 uur geopend. Er is ook een digitaal programma tijdens de beursdagen, dat voor iedereen online en via de gratis beurs-app te volgen is.