20 juli 2021 Meer nieuws

GrootGroenPlus verzet de bakens

Vakbeurs GrootGroenPlus - van 6 tot met 8 oktober in Zundert - wil een extra veld met techniekdemonstraties aan het boom- en vasteplantenkwekerijaanbod toevoegen. Volgens de organisatie is er veel animo onder standhouders en techniekleveranciers. Eind deze maand wordt de balans opgemaakt.

De voorbereidingen voor de vakbeurs is in volle gang en de organisatie vertrouwt erop dat de beurs in Zundert ook veilig is te bezoeken. De coronasituatie wordt nauwlettend in de gaten gehouden en het programma wordt er zo nodig op aangepast. De 31ste editie van de beurs gaat hoe dan ook door, zo verzekert de organisatie in een persbericht.

Techniek

Inmiddels hebben 200 standhouders deelname toegezegd en volgens de beursorganisatie is er meer interesse van techniekleveranciers voor de beurs. Daarom wordt overwogen een uitgebreid veld aan te leggen voor demonstraties van verschillende machines. Het gaat om oplossingen voor onkruidbeheersing, watergebruik en personeelstekorten. Ook telt de beurs meer aanbieders van vaste planten. GrootGroenPlus wordt gesteund door het Garantiefonds, om het risico voor de deelnemers zoveel mogelijk weg te nemen. Deelnemers aan de beurs in Zundert zijn hier te vinden.