25 juni 2020 Meer nieuws

GrootGroenPlus gaat voor doorgang beurs najaar

De organisatie van vakbeurs GrootGroenPlus die gepland staat voor 30 september tot en met 2 oktober in Zundert gaat ervoor om dan ook echt een fysieke beurs te houden. Er zijn nu 100 deelnemers en dat kan nog met 75 deelnemers groeien.

Al halverwege juni diende de vakbeurs bij de gemeente een principe-aanvraag voor een vergunning van de beurs in. Alle leveranciers van de beurs zijn bereid om tot 1 september mee te werken aan een kosteloze annulering wegens Covid-19. Mocht er na 1 september een verbod op vergunningsplichtige evenementen komen of er een nieuwe corona-golf zijn dan schuift de beurs door naar 6 tot en met 8 oktober 2021.

75 minder plekken dan anders

Vanwege de 1,5 metermaatregel is er plaats voor 175 deelnemers aan de beurs, in plaats van 250 voorgaande jaren. De actuele exposantenlijst is te vinden op de website. Als voor 1 september blijkt dat een fysieke beurs onmogelijk is, dan schuift de deelname automatisch door en betaalt de deelnemer natuurlijk geen aanmeldgeld voor dit jaar.

Internationaal publiek

Door het opheffen van reisverboden is het inmiddels ook weer mogelijk om tussen de meeste landen te reizen. Daarom kunnen vakbezoekers zich binnenkort weer online registreren voor toegang, dit jaar wel voorzien van een tijdslot en veiligheidsinstructies.