14 januari 2022 Meer nieuws

Groot deel Dag van de Tulp verplaatst naar 1 juni

Het bestuur van de Dag van de Tulp heeft besloten deze te verplaatsen naar 1 juni. De bloemenshow die plaatsvindt op vrijdag 28 en zaterdag 29 januari kan vanwege de coronapandemie alleen bezocht worden door in te schrijven met een tijdslot.

De overige onderdelen van de Dag van de Tulp worden verplaatst naar woensdag 1 juni. Dit is besloten omdat de huidige toestand van de coronapandemie nu nog geen grootschalige activiteiten met veel bezoekers toelaat.

Dit betekent dat de beurs met standhouders wordt verzet naar de Open Dag Tulp die op 1 juni gepland staat, net als de jaarvergadering van de Productgroep Tulp van de KAVB en lezingen en workshops. Voor vragen kunt u terecht bij Annika Versloot via versloot@kavb.nl of 06-41299683.

Inschrijving tijdslot

De bloemenshow vindt wel plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 januari 2022 middels tijdsloten waarin de bloemenshow kan worden bewonderd. Dit is bij Vertify in Zwaagdijk-Oost. Er wordt voor een fysiek bezoek een tijdslot van 2 uur gereserveerd en een maximaal aantal personen. Via de site van Vertify kan men een tijdstip reserveren.