12 maart 2019 Meer nieuws

Groenland genomineerd voor EY Entrepreneur Of The Year

John Celie is onlangs met Groenland genomineerd tot finalist voor de EY Entrepreneur Of The Year 2019 Nederland award.

John Celie, directeur Groenland: “Ik ben enorm verrast door deze nominatie. We gaan uiteraard ons best doen om de Entrepreneur Of The Year 2019 Nederland award in de wacht te slepen. Alleen al deze nominatie is de kroon op alles wat wij met Groenland hebben bereikt. Daarnaast is het een mooie kans om de sierteeltbranche nog beter op de kaart te zetten.”

Schoon produceren en groen ondernemen

John Celie staat aan het roer van Groenland, een holding van de bedrijven Celieplant, Bouquetnet, Bloominess en Greenpackers. Stuk voor stuk bedrijven die actief zijn in de sierteeltbranche. De ecologische manier van werken in de duurzaam gebouwde panden maakt Groenland koploper op het gebied van schoon produceren en groen ondernemen. Tevens staat naast de focus op het milieu de mens centraal bij Groenland.

Meer over de award

De EY Entrepreneur Of The Year award is een prestigieuze ondernemersprijs. Een titel waarbij vernieuwend ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk wordt gezet en ondernemers worden aangemoedigd en ondersteund om het beste uit zichzelf, hun klanten en hun medewerkers te halen. Deze prijs wordt wereldwijd uitgereikt in meer dan zestig landen.

Fotobijschrift met v.l.n.r.: Peter Janmaat (Celieplant/Bouquetnet), Ingrid Celie (Groenland), John Celie (Groenland), Marieke Kopinsky (EY) en Machiel Gosschalk (EY).