8 januari 2019 Meer nieuws

Greenitydebat: Is ondernemen nog leuk?

Nog niet opgegeven voor het Greenitydebat? Doen! Liefst vandaag nog. Kom donderdag 10 januari om 11.00 uur naar de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen. Bezoekers mogen na het debat aanschuiven bij de lunch en - gratis - door naar de beurs. Praat ook mee: is ondernemen nog leuk?

Gertjan Kumpenhouwer, algemeen directeur van Florex, mede-eigenaar Wilbert van Bentem van Van Bentum Sierteelt, directeur Kitty de Jong van Agro Fleur Select en mede-eigenaar Mike Wit van Wit Flowerbulbs gaan met elkaar en met het publiek in debat over de vraag wat er zo leuk aan ondernemen is en of het eigenlijk wel leuk is.

Boek te winnen

Het debat is gratis toegankelijk, mits even een mail met naam is gestuurd naar info@greenity.nl met in de onderwerpregel debat. Het debat is van 11.30 tot 12.30 uur met een aansluitende lunch. De Mechanisatiebeurs opent om 13.00 uur. Bezoek dan ook even het Kennisplein en maak kans op het boek 'Ziekten en plagen bij bloembollen'.

De uitgave van de Bollenacademie telt ruim 600 pagina's en 500 foto's, die een bundeling vormen van de meest voorkomende ziekten, plagen en afwijkingen in vrijwel alle bolgewassen, van Allium tot Zephyranthes. Per gewas worden ziekten behandeld, veroorzaakt door schimmels, bacteriën en virussen, beschadigingen door dierlijke organismen en afwijkingen door niet-parasitaire of onbekende oorzaak. Een boek dat helpt de verschillen te zien en ernaar te handelen.

Hoe is dit boek te winnen? De vraag is: Waarom mag 'Ziekten en plagen bij bloembollen' in uw boekenkast niet ontbreken? Vul uw motivatie in en deponeer deze in de daarvoor bestemde brievenbus in onze stand op de Mechanisatietentoontselling (standnr. 2B08). Onder de inzendingen wordt het boek verloot.