22 november 2022 Meer nieuws

Greenity in 2023 op papier en digitaal

Greenity verschijnt vanaf 2023 op papier én digitaal. Bij Greenity komt bovendien een compleet digitaal platform, PlatformBloem. Daarop is het belangrijkste nieuws te vinden voor bollen- en bolbloemenkwekers en vaste plantenkwekers.

Hortipoint volgt per 1 januari CNB en KAVB op als uitgever van Greenity. Hortipoint is de uitgever van Het Vakblad voor de Bloemisterij, de Boomkwekerij, Tuin+Landschap, Bloem&Blad en Floribusiness. Door de samenwerking binnen Hortipoint, ontwikkelt Greenity zich verder en professionaliseert de redactie de digitale activiteiten.

Veranderingen

Als abonnee van het blad ziet u enkele kleine veranderingen, die de kwaliteit van het magazine verder moeten verbeteren. Wie het blad liever digitaal leest, kan ook bij Greenity terecht. Tijdens de coronaperiode stuurden we Greenity als service digitaal, Daaruit bleek dat wel behoefte was aan een digitale variant. Die mogelijkheid is er straks.

PlatformBloem

Omdat Greenity nu deel uitmaakt van het bladenpakket van uitgeverij Hortipoint, krijgen abonnees ook toegang tot PlatformBloem. Dat is hét platform voor alle professionals in de sierteeltsector. Hierop staan de belangrijkste artikelen uit Greenity, zodat de belangrijkste ontwikkelingen en kennis over actuele vraagstukken in de bollensector bij elkaar staan. Voor abonnees van Greenity is het platform gratis te gebruiken. De website van het blad en de nieuwsbrief krijgen een nieuwe huisstijl, die past bij de nieuwe digitale identiteit. Vanaf 9 januari 2023 is het platform bereikbaar.