10 april 2020 Meer nieuws

Floweracademy.NL start met virtuele classrooms

In de week na Pasen start Floweracademy.NL met het geven van themacursussen in virtuele classrooms. Cursisten kunnen vanuit huis of vanaf de werkplek nieuwe kennis opdoen.

De virtuele classrooms worden gegeven door Miranda Bakker en Lucas Jansen (zie foto), beiden gespecialiseerd in het geven van cursussen in de sierteelt.

Diverse thema’s

De online lessen gaan over assortiment, kwaliteit, account & category management. Elk thema bestaat uit twee lessen van 1,5 uur op twee achtereenvolgende dagen en een online toets op de derde dag. De tijdstippen van de cursussen zijn in de ochtend en/of in de middag. Tevens kan gebruik worden gemaakt van het e-learning platform voor de sierteelt en de webapplicatie 'assortiment'.

Bedrijfstraining

Voor bedrijven bestaat er ook de mogelijkheid om een groep cursisten, ieder vanaf hun eigen plek, lessen te laten volgen over onderwerpen die aansluiten bij het bedrijf. Een soort virtuele in-company-training waarbij duur, tijdstippen en onderwerpen in overleg worden afgestemd.

Nieuwe website

Informatie over de virtuele classrooms, in-company-projecten en het reguliere cursusaanbod zijn te vinden op de nieuwe website van Floweracademy.NL.